Uslovi korišćenja

OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA

FONDACIJA NOVAK ĐOKOVIĆ
Bulevar Arsenija Čarnojevića 59g
Matični broj: 17702041
PIB: 105377699
Šifra delatnosti: 9499 – Delatnost ostalih organizacija na bazi učlanjenja
Kontakt telefon: +381112600010
Kontakt email: education@novakdjokovicfoundation.org

Na osnovu odredbe čl.12. i čl.26. Zakona o zaštiti potrošača, Fondacija Novak Đoković, svoje cenjene potrošače koji usluge kupuju putem internet sajta www.novakdjokovicfoundation.org i https://onlineacademy.novakdjokovicfoundation.org

O B A V E Š T A V A

– da se prodaja usluga putem internet sajta www.novakdjokovicfoundation.org i https://onlineacademy.novakdjokovicfoundation.org obavlja u okviru registrovane delatnosti Fondacije Novak Đoković, Bulevar Arsenija Čarnojevića 59g, mat.br. 17702041, PIB: 105377699, Tel.: +381112600010, adresa za izjavljivanje reklamacije je: education@novakdjokovicfoundation.org. Prilikom kupovine na Online akademiji Fondacije Novak Đoković važi pretpostavka da ste se upoznali i prihvatili Opšte uslove korišćenja koji slede u nastavku. Molimo vas da iste pažljivo pročitate.

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI

U cilju uspešne obrade vaše porudžbine, neophodno je da nam dostavite sledeće podatke:
• vaše ime i prezime,
• adresa,
• e-mail,
• kontakt telefon.
Navedeni podaci nam omogućavaju da na efikasan način obradimo vaš nalog za kupovinu, da vas obavestimo o trenutnom statusu vašeg naloga za kupovinu ili obradimo vašu eventualnu reklamaciju.
Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o webinarima koje naši korisnici traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali kvalitet sadržaja na Online akademiji, ponudu i izgled naših stranica, kao i da bismo vam omogućili jednostavniju i bržu kupovinu. Svi podaci o korisnicima se čuvaju u skladu sa najvišim profesionalnim standardima, nisu dostupni trećim licima već isključivo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla. Fondacija Novak Đoković je posvećena poštovanju svih obaveza koje predviđa Zakon o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018) i obavezuje se da čuva privatnost svih posetilaca sajta www.novakdjokovicfoundation.org i korisnika Online akademije. Svi podaci kоје navedete prilikom registracije smatraju se poslovnom tajnom i tako dobijene informacije koriste se isključivo za potrebe realizacije porudžbine. Registracija korisnika je opšteprihvaćeni standard u kupovini preko interneta i koristi se radi zaštite korisnika i njihovih prava. Podaci kојi se upisuju prilikom registracije su zaštićeni i neće biti ustupani trećim licima niti objavljivani na bilo koji način. Informacije o novostima, newsletters i slično,dostavljaju se isključivo licima kоја su se prijavila na listu za prijem ovakve pošte.

NAČIN PLAĆANJA

Online akademija podržava isključivo plaćanje platnim karticama.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Fondacija Novak Đoković od korisnika neće zahtevati i arhivirati u bilo kojoj elektronskoj formi, podatke vezane za platnu karticu kojom se transakcija realizuje a posebno broj kartice, datum isticanja, CVC2 i CVV broj, itd.

Izjava o PDV-u

PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom ssl protokola i pki sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Chipcard, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama Chipcard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime Fondacije Novak Đoković obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika uskladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Kupcima je pružena mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fondaciji Novak Đoković (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

POLITIKA DOSTAVE USLUGE

Korisnik koji uspešno izvrši plaćanje usluge, a Fondacija Novak Đoković dobije potvrdu uplate od banke u toku transakcije, uslugu dobija odmah i o tome dobija jasno obaveštenje preko weba i e-maila. U slučaju tehničkog problema, a ukoliko korisnik ne dobije uslugu, potrebno je da uputi reklamaciju Fondaciji Novak Đoković.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

OGRANIČENJA NA ISPORUKU USLUGE

Ukoliko korisnik ne ispunjava tehničke uslove za isporuku usluge, Fondacija Novak Đoković ne može garantovati isporuku usluge. Ukoliko je nalog korisnika neregularan u sistemu iz bilo kog razloga, korisnik neće moći da dobije uslugu. U ovom slučaju potrebno je da korisnik uputi reklamaciju Fondaciji Novak Đoković.

POLITIKA REKLAMACIJA I POVRAĆAJ SREDSTAVA

Ukoliko korisnik nije zadovoljan uslugom ili ima tehnički problem, a u skladu sa opštim uslovima korišćenja, prihvaćenim uslovima ili potpisanim ugovorom korišćenja usluge, ima pravo da uputi

reklamaciju na e-mail adresu education@novakdjokovicfoundation.org ili kontakt telefon: +381112600010. Reklamacija će biti rešena u skladu sa važećim zakonskim normama.

Fondacija Novak Đoković je dužna da odgovori na reklamaciju u roku od tri radna dana, ne računajući dan prijave reklamacije. U slučaju uvažene reklamacije kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, Fondacija Novak Đoković je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice. Korisnik Online akademije ima pravo na povraćaj sredstava koje je uplatio, u procentu u kom nije iskoristio uslugu, umanjenom za troškove koje je Fondacija Novak Đoković imala, a koji su nastali kao posledica korišćenja usluge.

U skladu sa čl. 36. Zakona o zaštiti potrošača (“Sl. glasnik RS”, br. 88/2021) korisnik nema pravo da odustane od ugovora u slučaju pružanja usluga, nakon što je usluga u potpunosti izvršena, ako je pružanje usluge počelo nakon izričite prethodne saglasnosti potrošača i uz njegovu potvrdu da zna da gubi pravo na odustanak od ugovora kada trgovac u potpunosti izvrši ugovor.

 

AUTORSKA PRAVA I DRUGA PRAVA INTELEKTUALNE SVOJINE

Ovim putem Vas obaveštavamo da sva autorska prava, registrovani znakovi i druga prava intelektualne svojine na sve sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, dizajn, slike, baze podataka, programerski kod i sl.) na ovom veb sajtu pripadaju Fondaciji Novak Đoković ili subjektima koji su Fondaciji Novak Đoković dali dozvolu za njihovu upotrebu. Navedene materijale možete da koristite samo u meri koja je izričito navedena i koja je potrebna za vašu ličnu, nekomercijalnu upotrebu ili za formiranje Vaše porudžbine i korišćenje drugih usluga koje Vam omogućavamo posredstvom ovog veb sajta. S tim u vezi napominjemo da je zabranjeno na bilo koji način menjati sadržaj ovog sajta, ili isti reprodukovati ili javno prikazivati, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe, tako da svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje propisa koji regulišu ovu oblast. Korišćenjem bilo kog dela ovog veb sajta, smatra se da ste upoznati s ovim uslovima, kao i da prihvatate korišćenje sadržaja ove stranice isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

PROMENE OPŠTIH USLOVA

Fondacija Novak Đoković zadržava pravo da sve gore navedene uslove promeni. O svim izmenama ovih opštih uslova poznati korisnici će biti obavešteni putem njihove registrovane e-mail adrese. Smatra se da su korisnici upoznati sa promenama opštih uslova prilikom svake sledeće porudžbine, nakon slanja obaveštenja.